Кримінал

Службові особи міської ради підозрюються прокуратурою у розтраті 300 тис грн бюджетних коштів

Менською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру двом службовим особам Менської міської ради, дії яких призвели до розтрати бюджетних коштів у розмірі майже 300 тисяч гривень.

За даними слідства, на виконання договорів підряду, укладених між будівельною організацією та Менською міською радою, у місті Мена проведено реконструкцію парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка. При цьому стан фактично виконаних будівельних робіт відповідно до висновку судово-будівельної експертизи не відповідає обсягам та вартості, задекларованим в актах виконаних робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителька Чернігівщини у шахрайських спосіб отримала соцдопомогу

З урахуванням зібраних доказів посадовцям Менської міської ради інкриміновано зловживання службовим становищем, службове підроблення та розтрату бюджетних коштів (ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 КК України).
Досудове розслідування за вказаним фактом триває.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Менської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button