Кримінал

Сновська поліція за годину розшукала викрадений мотоцикл

У Сновську поліція оперативно вийшла на слід чоловіка, який ввечорі 21 лютого з господарства місцевого мешканця викрав мотоцикл.

О восьмій годині вечора власник транспортного засобу подзвонив до поліції та розказав, що мотоцикл зник близько півгодини тому. Група реагування патрульної поліції зупинила схожий мотоцикл в районі залізничного переїзду. Перевірка підтвердила, що це той транспортний засіб, який перебуває в розшуку.

Окрім того виявилося, що підозрюваний перед цим вживав алкогольні напої. Поліція відсторонила його від керування та направила до медичної установи, де фахівці виявили в крові 19-річного чоловіка 1,1 проміле алкоголю.  За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння поліція склала на нього адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.  Тепер суд може оштрафувати порушника на 10200 гривень.

Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України.

Таке правопорушення карається штрафами, обмеженням або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button