Кримінал

Спіймали екс-мера Сновська Романа Зуба

Екс-мера Сновська (до декомунізації – місто Щорс) Романа Зуба затримали в Росії. Найближчим часом його мають привезти до чернігівського слідчого ізолятора. Про це повідомляє тижневик «Вісник».

Як відомо, Роман Зуб перебував у розшуку три роки. Перебуваючи на посаді міського голови, він узяв хабар у розмірі 18 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-мер Щорса втік до Москви

8 серпня 2014 року Щорський районний суд засудив його до двох років без конфіскації, позбавив права обіймати посади з виконанням адміністративних функцій строком на 1 рік.

Але прокуратура не погодилася з цим рішенням і подала апеляцію. Відтак, Роман Зуб отримав п’ять років позбавлення волі.

Роман Зуб утік із міста і написав лист-звернення: «Я не вважаю себе винним, тому після вироку прийняв рішення покинути рідне місто, що для мене є найбільшим покаранням. Але я впевнений, що настане час – і ми дізнаємося імена замовників усього цього дійства».

До речі, на вирішення своєї долі нині очікує міський голова Мени Геннадій Примаков та його товариш і однопартієць, депутат райради Валерій Гайдукевич. Їх обох визнали винними у хабарництві і присудили по п’ять років в’язниці.

Цікава деталь. Усі вони – Роман Зуб, Геннадій Примаков, Валерій Гайдукевич – є представниками «Радикальної партії Олега Ляшка». А кілька днів тому в Празі затримали народного депутата України від «Радикальної партії» Андрія Лозового. Радикал намагався розрахуватися фальшивими євро.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Это подарок для Димасика ( он же «крахмальный барон») на ДР с днюшкой Димасик, суши сухарики.

  2. Вся пи.о.а.ня у ляшка зібралась як то і має бути

Back to top button