Кримінал

Справа вбивства інкасаторів: у нового фігуранта вдома знайшли небезпечні «сюрпризи»

Нещодавно у справі про вбивство трьох інкасаторів (жовтень 2015 року) на Чернігівщині з’явився ще один підозрюваний – Володимир Терещенко. На нього вказав основний підозрюваний Олександр Маклюк.

Житель Городнянського району Володимир Терещенко своєї вини у скоєнні злочину не визнає, мовляв, на нього вказали під тиском слідства.

Відомо, що Олександр Маклюк і Володимир Терещенко товаришували з дитинства і навіть жили в Городні по одній вулиці.

ЧЕline з власних джерел стало відомо, що правоохоронці вчора, 5 грудня, здійснили обшук у Володимира Терещенка за місцем проживання у Городні. У ході обшуку виявлено та вилученого 48 набоїв. Серед них – 46 боєприпасів калібру 5,6 мм спортивно-мисливських патронів кільцевого запалення до нарізної спортивно-мисливської зброї і 2 набої до гладкоствольної мисливської зброї 16 калібру.

Довідка (з сайту http://chodtrk.com.ua)

23 жовтня 2015 року біля села Скорінець Чернігівського району сталося вбивство трьох інкасаторів «Приватбанку», а їхній автомобіль був пограбований і спалений. При цьому викрадені гроші в сумі 10,5 млн гривень, 50 тисяч доларів, 30 тисяч євро.

Головний підозрюваний у злочині Олександр Маклюк втік і переховувався в Російській Федерації, але через рік його в Санкт-Петербурзі затримали російські правоохоронці й 25 жовтня цього року екстрадували до України. Уже перебуваючи тут, Маклюк назвав співучасником злочину ще одну людину – Володимира Терещенка. Новозаводський суд Чернігова виніс рішення про утримання обвинувачених Маклюка й Терещенка протягом двох місяців під вартою в СІЗО.

Ще статті по темі

Back to top button