Кримінал

Стало відоме ім’я депутата, якого СБУ затримала на хабарі

Сьогодні Челайн уже повідомляв про те, що Служба безпеки України в Чернігівській області затримала депутата однієї з міських рад за підозрою в отриманні 6,5 тисячі гривень хабаря.

Із власних джерел нам стало відомо, що під підозрою – директор КП «Діловий центр» Олександр Кузьменко, він же депутат Сновської міської ради від Радикальної партії.

По телефону Олександр Кузьменко спочатку сказав, що інформація, яку оприлюднило СБУ, це збіг, а потім зізнався, що правоохоронні органи таки навідувалися до Ділового центру.

«Стосується ота інформація СБУ чи не стосується Ділового центру? Напевне, що стосується, але лише тоді, коли буде рішення суду. Приходили правоохоронні органи, офіційно, з паперами. Вилучили документи, просили копії договорів, установчі документи, устави, окремі розрахунки. Всю документацію, яку їм треба було, вони отримали», – розповів Олександр Кузьменко.

Нині у Менському районному суді вже судять двох радикалів – Геннадія Примакова та Валерія Гайдукевича. У липні 2016-го обох затримали за хабар – 1 000 доларів США.

До речі, кілька тижнів тому у Сновську з підозрою на хабар затримали ще одного чиновника.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

11 коментарів

  1. А така-ж прославлена . та Радикальна партія та й по всій країні.

  2. Це вже тренд загальнодержавний,- що не хабарик, то з радикальної партії! Що там, вила на по готові?

  3. Вроде бы у нас нет такого депутата

    1. Кузьменко Олександр Вікторович — Директор ТОВ «Будресурсінвест» — Щорська місцева організація Радикальної Партії Олега Ляшка — депутат Сновської ОТГ

  4. рассматривать надо не с позиции , какая партия, потому что все эта сволочь под названием депутаты-враги хохла, рассматривать надо с позиции «класса»-клона, а клон врагов народа- это жыды, которые являются социальными ПАРАЗИТАМИ на теле хохла…

    1. Если вы так много о нем знаете, должны знать что это все неправдивая информация!

  5. Депутат щорского совета и директор кп Кузьменко Алесанр на работе и никто никого не задерживал и даже не собирался. Предлагаю спор, кто подтвердит инфо из этой статьи, с меня бутылка хорошего вина!

Back to top button