Кримінал

Судитимуть мисливця, якого обвинувачують у спричиненні вогнепального поранення товаришу

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловіки 16.08.2018 поїхали на полювання до мисливських угідь поблизу с. Глядин Чернігівського району й області. У лісі один із чоловіків вирішив перевірити справність своєї гладкоствольної рушниці, здійснивши з неї постріл, який не відбувся. Тож мисливець пересмикнув затвор і, скерувавши рушницю в бік іншого чоловіка, здійснив повторний постріл. Унаслідок цього вистрілу потерпілому завдано тілесних ушкоджень у вигляді наскрізного поранення середньої третини лівого передпліччя з багатоуламковими переломами обох кісток передпліччя, масивного ураження м’яких тканин і нервів. Також у місці поранення лікарями виявлено дріб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедією закінчилося «полювання» на браконьєрів

Наразі відносно чоловіка обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України, Чернігівською місцевою прокуратурою скеровано до суду для розгляду по суті.

У разі визнання чоловіка винним у вчиненні злочину, йому може загрожувати покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2-х років або обмеження волі на строк до 3-х років, або позбавлення волі на строк до 3-х років.

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button