Кримінал

Трьох чернігівців судитимуть за торгівлю спиртом

Прокурорами Чернігівської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох місцевих мешканців за незаконне придбання, зберігання, транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів, а саме спирту етилового (ч. 1 ст. 204 КК України).

За даними слідства, упродовж 2022 року жінка та два чоловіка за попередньою змовою групою осіб, неодноразово придбавали на території області незаконно виготовлений спирт етиловий, транспортували його та зберігали у заздалегідь підшуканому приміщенні в одному з гаражних кооперативів м. Чернігова з метою подальшого збуту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура Чернігівщини вимагає повернути землі прибережної захисної смуги притоки річки Дніпро в розпорядження держави

Під час проведення обшуку гаража та транспортних засобів виявлено і вилучено близько 2500 л етилового спирту.

Досудове розслідування здійснювалося слідчим відділом Чернігівського районного управління поліції ГУНП України в Чернігівській області.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу у розмірі від 85 тис. до 170 тис. грн з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button