Кримінал

Сварка сусідів: у Прилуках чоловік ножем ударив жінку

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури завершено досудове розслідування щодо жителя міста Прилуки за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України.

Під час досудового розслідування встановлено, що 27 червня 2022 року у вечірній час 44-річний житель міста під час сварки з сусідами та на тлі вживання алкоголю заподіяв 42-річній сусідці ножового поранення в ділянку живота, чим завдав потерпілій тілесних ушкоджень у вигляді проникаючої рани живота, що належать до категорії тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя в момент їх заподіяння.

Обвинувальний акт скеровано до Прилуцького міськрайонного суду, який розпочав судовий розгляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині розкрито вбивство 7-річного хлопчика

Довідково: згідно з ч.1 ст.121 КК України умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.
Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button