Кримінал

Талалаївські поліцейські виявили у місцевого мешканця наркотики та зброю (Фото)

У ході санкціонованого обшуку поліцейські вилучили в оселі молодика три одиниці зброї та різні види речовин, що схожі на наркотичні.

19 листопада працівники Талалаївського відділення поліції провели санкціонований обшук в помешканні жителя одного з сіл району. В ході обшуку поліцейські виявили в будинку згортки з білим порошком, ємність з півсотнею таблеток та згортки з рослинними речовинами, що схожі на наркотичні. Також поліція знайшла три предмети, схожі на зброю (пістолети).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У відомого підприємця з Чернігова вкрали чверть мільйона гривень

Вилучене поліція направила на проведення відповідних експертиз. Нині триває досудове розслідування у рамках провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція цієї статті передбачає штраф, виправні роботи, арешт, обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Нині поліцейські перевіряють оперативну інформацію щодо причетності зловмисника до зберігання наркотичних речовин з метою збуту.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button