Кримінал

Троє чоловіків обікрали магазин та приватний будинок на Чернігівщині (Фото)

Вчора співробітники Чернігівського районного управління поліції та Управління карного розшуку ГУНП в Чернігівській області затримали в обласному центрі автомобіль з трьома підозрюваними. Чоловіки напередодні приїхали з Київщини та скоїли кілька крадіжок на території Корюківського району.

Повідомлення про першу крадіжку в одному з магазинів Сновської ОТГ надійшло до поліції вчора близько 8-ї ранку: невідомі особи вкрали продуктів щонайменше на 3 тисячі гривень. Через кілька годин до правоохоронців звернулися жителі міста Корюківка та розповіли, що з їхнього будинку вночі викрали золоті прикраси та побутову техніку.

На місцях подій працювала слідчо-оперативна група Корюківського районного відділу поліції.

Оперативники встановили, що поблизу місць скоєння злочинів був помічений один і той самий легковий автомобіль. Правоохоронці ввели поліцейську операцію «Перехоплення». В ході оперативно-розшукових заходів вони встановили маршрут, за яким рухався автомобіль зловмисників.

За кілька годин чернігівські оперативники зупинили транспортний засіб в Чернігові: в салоні перебувало троє 30-річних чоловіків. На місце прибула й слідчо-оперативна група Корюківського районного відділу поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська поліція затримала молодика, що ошукував пенсіонерів за схемою «ваш родич у біді»

За словами начальника слідчого відділення Корюківського відділу поліції Романа Григи, зловмисники немісцеві – приїхали з Київської області. Всі троє – раніше неодноразово судимі за майнові злочини.

В ході обшуків правоохоронці виявили та вилучили все викрадене у потерпілих майно, зокрема золоті прикраси, побутову техніку, продукти.

Ці речі долучені до матеріалів кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Нині вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та вручення підозри зловмисникам.

Поліцейські перевіряють чоловіків на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button