Кримінал

У Бахмацькому районі затримали викрадачів лісу (Фото)

Вчора, 23 березня, до поліції надійшло повідомлення, що в лісосмузі біля села Петрівське Бахмацького району зловмисники спиляли дуби.

Група реагування патрульної поліції оперативно затримала трактор, який у причепі перевозив дубові колоди довжиною 3 метра діаметром близько 60 см. Жодних документів на вантаж не було.

Крім водія трактора, поліцейські також затримали водія «Ниви», що була поруч. У середині автівки правоохоронці виявили дві бензопили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бунт сіверян: на Чернігівщині випилюють соснові ліси

Транспортний засоби із вантажем арештовано і поміщено на майданчик Бахмацького відділу поліції.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубку лісу) — карається штрафом від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Один коментар

  1. первый случай в нынешнем году .но вряд-ли кого накажут.все будет как за расстрел стаи лосей год назад икосуль вМенском районе ,Все куплено как и верховна рада,

Back to top button