Кримінал

У чернігівській підземці знову розтрощили табличку (Фотофакт)

У чернігівському підземному переході, що біля готелю «Україна» (ймовірно, сьогодні вночі), невідомі вкотре пошкодили інформаційну табличку «Вихід».

32744218_775251999349339_9100943461506351104_n

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У підземці вкотре розбили таблички «Вихід» (Фотофакт)

Це вже не перші випадки вандалізму в підземці. Будемо сподіватися, що за допомогою відеокамер, які об лаштовані у підземці, зловмисників знайдуть.

Ще статті по темі

7 коментарів

  1. судьи открыли новый аттракцион в атрошенковском Чернигове: «Почувствуй себя героем! …всего за 51грн. «наказания»!»

  2. Це сталось 17.05 приблизно 22:25, я саме спускалась в перехід та почула звук розбитого скла, коли повернула до виходу на масці вже нікого не було, тільки розбита табличка.

  3. Надо познімати ці таблички,щоб уроди кончені не бавились їми.Або в жопу засунути героям.

  4. Потрібна комендантська година. Бо ці малолітні особи вже не контрольовані, а батькам за роботою ніколи виховувати своїх чад…

  5. Это не лечиться. Ну разве что проктолог сможет может быть помочь, свечи какие-нибудь назначит … .

  6. Крім публічного покарання негідників-трощителей, треба і вказівники вішати, призначені для таких місць. Ті, що зараз висять, для такого використання не призначені.

  7. Крім публічного покарання негідників-трощителей, треба і вказівники вішати, призначені для таких місць. Ті, що зараз висять, для такого використання не призначені. І, взагалі, інтер‘єр цього переходу після ремонту, чимось нагадує ванну кімнату такого собі недалекого скоробагатька — грошей собі вже накрав, а розумом і смаком Бог обділив …

Back to top button