Кримінал

У Чернігові агресивний чоловік із ножем погрожував розправою навколишнім (Відео)

Сьогодні вранці до поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що їй погрожує озброєний син. Для вгамування агресивного зловмисника довелося залучити спецпідрозділ поліції «КОРД» і застосувати спеціальну техніку рятувальників ДСНС.

За викликом на місце події негайно прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група поліції, керівництво Головного управління Нацполіції області та Чернігівського райуправління поліції, а також співробітники ДСНС і медики.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

295794049_429226495914862_9020198097975388301_n

Начальник поліції Чернігівської області Володимир Нідзельський особисто координував на місці роботу поліцейських підрозділів.
Правоохоронці з’ясували, що зловмисник зачинився у квартирі зсередини та відмовлявся будь-кого впустити до помешкання.

З квартири було чути плач і крики жінки, тож поліцейські зламали двері. Після цього чоловік виліз на підвіконня та демонстрував суїцидальні наміри. Агресивна поведінка зловмисника могла зашкодити як йому самому, так і навколишнім.

Оскільки чоловік поводився неадекватно та переліз на сусідське підвіконня, де мешкає родина з дитиною, бійці спецпідрозділу поліції «КОРД» піднялися на рівень третього поверху за допомогою спецтехніки рятувальників.
Спецназівці вгамували правопорушника та передали його медикам «швидкої» допомоги.

 

На правопорушника склали адміністративні матеріали за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення (скоєння домашнього насильства).
Також поліція під процесуальним керівництвом прокуратури відкрила провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button