Кримінал

У Чернігові біля супермаркету затримали чоловіка з наркотиками

28 березня під час несення служби з охорони громадського порядку у місті Чернігові по проспекту Миру, гвардійці військової частини 3082, які патрулювали на цій території, помітили біля магазину «Квартал» чоловіка, який вдихав з пакетику невідомий порошок білого кольору.

Під час спілкування з військовослужбовцями громадянин поводився підозріло та нервово, при цьому постійно ховав пакетик у кишені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові нетверезий водій вантажівки в’їхав у паркан (Фото)

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. При проведенні поверхневої перевірки у чоловіка виявили пакетик з невідомою речовиною білого кольору вагою близько 30 грамів. Затриманого передано працівникам поліції за підозрою в скоєнні злочину передбаченого статтею 309 Кримінального кодексу України.

Стаття 309 ККУ. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту — караються штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Група інформації та комунікації військової частини 3082

Ще статті по темі

Back to top button