Кримінал

У Чернігові чоловік обікрав товариша, у якого гостював

До Чернігівського відділу поліції звернувся 40-річний чоловік, який після спільного застілля з наочно знайомим та молодшим на 11 років парубком виявив зникнення особистих речей. Поліцейські оперативно затримали «названого товариша» заявника.

Хильнути оковитої чоловіки вирішили вдома у старшого товариша, звідки згодом і зник китайський телефон та американські гроші — 750 доларів. За словами заявника, крадіжка сталася в проміжку часу між двома годинами ночі та семи годинами ранку.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Дізнавшись необхідну інформацію, поліцейські почали пошуки. У ході проведення оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція встановила особу та місцеперебування 29-річного зловмисника. Останній постійної роботи не має, а от із законом конфлікти були неодноразово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині шахраї від імені податківців видурюють гроші

Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 — крадіжка. Таємне викрадення чужого майна карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Ще статті по темі

Back to top button