Кримінал

Поліція замовчує інформацію щодо «крохмалю» брата Блауша

Півтора місяці минуло від часу ДТП у районі Олександрівки, в результаті якої постраждав 10-річний хлопчик. Нагадаємо, за кермом автомобіля, який збив дитину, перебував старший брат депутата обласної ради від «Радикальної партії Олега Ляшка» Дмитра Блауша. Широкого резонансу справа набула й через те, що на місці події поліція виявила пакунок із речовиною білого кольору, схожою на наркотики. Свідки бачили, як брат політика викидав цей пакет у кущі.

Журналісти ЧЕline неодноразово намагалися дізнатися результати експертизи «таємничої» білої речовини, проте поліція вперто все замовчує. Укотре поцікавившись висновками експертизи, знову почули вже знайому відповідь.

Зокрема, речниця Чернігівського відділу поліції Юлії Ковтун, посилаючись на ст. 222 Кримінально-процесуального кодексу України та ст. 387 ККУ, якими передбачена заборона розголошення таємниці слідства та відповідальність за розголошення цієї таємниці, коментувати перебіг розслідування цього випадку відмовилась. Також Юлія Ковтун зазначила, що справа набула політичного характеру, і розголошення інформації щодо експертиз може нашкодити одній зі сторін. Проте, як саме оголошені результати експертизи, на які з нетерпінням чекає громадськість міста, можуть нашкодити постраждалому хлопчику, невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція коментує результати експертизи «крохмалю» брата Блауша

Зазначимо, що дорожньо-транспортна пригода сталася 19 травня, а експертиза, як повідомила речниця Чернігівського відділу поліції Юлія Ковтун, усе ще триває.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Давно выдомо що брати Блауши наркодылери та полыцыя кришуэ.

  2. Плохие люди одним словом!!! Был бы на их месте кто то другой сразу в тюрьму бы посадили!!! А так?

  3. Крохмаль Блауша мусора уже поставили в розничную торговлю, а в пакетики расфасуют Крохмаль Вимал.

Back to top button