Кримінал

У Чернігові чоловік зарубав батька та травмував матір

Пізно увечері п’ятниці 13 поліція Чернігова виїхала на виклик про сімейну сварку та затримала чоловіка, який в ході конфлікту зарубав батька та тяжко травмував матір.

13 липня до поліції надійшло повідомлення, що в одній з багатоповерхівок Чернігова відбувається сімейна сварка. До місця виклику одразу ж виїхав наряд поліції, який на місці події виявив труп чоловіка та тяжко поранену жінку.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Поліцейські викликали карету екстреної медичної допомоги, яка доставила жінку з травмами голови до лікарні. На місце події також прибули слідчо-оперативні групи Чернігівської та обласної поліції, керівництво та колеги з прокуратури.

У квартирі знаходився син потерпілих, який після розмови з поліцейськими дав попередню інформацію, що в ході конфлікту зарубав свого батька та спричинив тяжкі тілесні ушкодження матері.

Після огляду місця злочину криміналісти разом із слідчими в присутності понятих вилучили речові докази та ймовірні знаряддя злочину. Судмедексперт оглянув тіло вбитого й констатував у чоловіка множинні рубані рани голови та інші ушкодження, від яких настала смерть.

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (вбивство) — карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років, також відкрито провадження за статтею «замах на вбивство».

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button