Кримінал

У Чернігові двох злодіїв спіймали «на гарячому»

Протягом двох діб наряд поліції охорони двічі завадив зловмисникам довести свій злочинний замисел до кінця.

Так, близько другої години ночі 2-го грудня спрацювала охоронна сигналізація на будівлі одного з чернігівських підприємств по вулиці Івана Мазепи. При виїзді на місце пригоди й обстеженні споруди поліцейські виявили незамкнене підвальне приміщення, а всередині – молодика, який не зміг до пуття пояснити, що він тут робить.

На об’єкт була викликана слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції, яка й встановила особу нічного візитера.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

При поверхневому огляді 20-річного чернігівця, який мешкає в іншому кінці міста, у нього було виявлено пакетик із порошкоподібною речовиною білого кольору та згорток із речовиною рослинного походження зеленого кольору.

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (зберігання наркотиків).

PM366image003Крім того, в ніч на 4 грудня поліцейські цього ж наряду прийняли виклик про спрацювання тривожної сигналізації на вулиці Єськова, де в одному приміщенні розташовані магазин і салон краси.

Прибувши на місце, поліцейські охорони помітили силует людини, яка вискочила з будівлі та кинулася навтьоки. За кілька секунд втікача було спіймано. При поверхневому огляді поліцейські охорони виявили у нього викрутку та ніж, а ще зв’язку ключів. При обстеженні будівлі наряд виявив відчинені вхідні двері.

Зловмисника, який зізнався у спробі крадіжки, було передано слідчо-оперативній групі Чернігівського відділу поліції. На даний час за фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у житло чи інше приміщення або сховище), що передбачає від трьох до шести років ув’язнення.

Досудове розслідування проводять слідчі Чернігівського відділу поліції.

 

Ще статті по темі

Back to top button