Кримінал

У Чернігові компанія неповнолітніх побила підлітка

Вихідними до поліції надійшло повідомлення, що на проспекті Миру у парку троє невідомих побили 15-річного хлопця. На місце одразу направили кілька патрульних екіпажів. Дорогою поліцейські отримали опис та прикмети ймовірних нападників.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Неподалік від місця нападу один з екіпажів патрульної поліції звернув увагу на групу осіб, які, побачивши поліцейське авто, кинулися тікати. Невідомі були схожими на розшукуваних за орієнтуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині патрульні затримали 18 нетверезих водіїв протягом вихідних

За якусь мить інспектори вже спілкувалися з громадянами. Двоє хлопців та дівчина — всі неповнолітні. Потерпілий підліток упізнав їх та додав, що в компанії був ще один хлопець.

За кілька хвилин на місце прибув екіпаж роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції. Поліцейські доставили 17-річного громадянина, його за орієнтуванням виявили неподалік. Потерпілий упізнав і цього хлопця, як учасника компанії, що завдала йому тілесних ушкоджень.

Для з’ясування всіх обставин патрульні викликали слідчо-оперативну групу, ювенальну поліцію та батьків кожного з неповнолітніх.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button