Кримінал

У Чернігові молодики у масках пограбували та побили пенсіонерів у їх будинку

Деснянський районний суд м. Чернігова підтримав позицію прокуратури  і обрав 30-річному чоловіку, який підозрюється у розбої, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України) запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині п’яна жінка зарізала власного чоловіка

Чоловік підозрюється в тому, що у травні 2020 року він разом з двома іншими особами, з метою заволодіння майном, заздалегідь приготувавши маски та палиці, прибули до будинку літнього подружжя, де  зламали замок вхідних дверей. Перебуваючи біля будинку, молодики вчинили напад на дідуся з бабусею, та, вимагаючи гроші, нанесли численних ударів палицями по головах та інших частинах тіла стареньких. Внаслідок застосованого насильства потерпілі змушені були віддати нападникам свої заощадження.

Обвинувальний акт щодо двох нападників направлено до суду. Досудове розслідування щодо третього чоловіка, який перебував у розшуку, триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button