Кримінал

У  Чернігові на переході легковик збив 6-річну дитину

Поліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди в Чернігові, внаслідок якої 6-річна дитина зазнала травм. 

Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Сьогодні близько опівдня до поліції надійшла інформація, що на проспекті Перемоги в напрямку вулиці Хлібопекарської в місті Чернігові на нерегульованому пішохідному переході легковик здійснив наїзд на 6-річну дівчинку. На місце події прибула патрульна поліція, слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту Чернігівського райуправління поліції.

Правоохоронці провели огляд місця події, склали схему дорожньо-транспортної пригоди, опитали учасників аварії, свідків та очевидців.

Попередньо поліцейські встановили, що 49-річна водійка легкового автомобіля, рухаючись проспектом Перемоги зі сторони вулиці Івана Мазепи в напрямку вулиці Хлібопекарської, проявила неуважність і не зреагувала на 6-річну дитину, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина зазнала тілесних ушкоджень.

Слідчий поліції відкрив провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Її максимальна санкція передбачає обмеження волі на строк до трьох років, із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button