Кримінал

У Чернігові нетверезий водій пропонував хабар патрульним

Учора, близько 14-ї години, під час вимірювання швидкості руху по вулиці Шевченка, ми зупинили автомобіль Hyundai H-1, водій якого перевищив встановлене обмеження швидкості руху.

Про це повідомляє Патрульна полція Чернгівщини .

Під час спілкування з 59-річним кермувальником, патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу “Драгер”. Результат — 1,64 проміле.

Почувши, що поліцейські складатимуть адмінматеріали стосовно нього, водій став пропонувати вирішити питання без протоколу за певну грошову винагороду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атака БпЛА по місту Ніжину: розпочато провадження

Патрульні одразу попередили громадянина, що пропозиція неправомірної вигоди — злочин. За це його можуть притягнути до кримінальної відповідальності.

Чоловік продовжував наполягати на своєму. Після неодноразових попереджень припинити протиправні дії поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульні склали на кермувальника адмінматеріали: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані спʼяніння), ст. 121 (Порушення правил експлуатації транспортного засобу) та за ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) КУпАП.

Чоловіка відсторонено від керування, автомобіль евакуйовано на арештмайданчик.

В подальшому він продовжив спілкування вже зі слідчим.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button