Кримінал

На Чернігівщині чоловік хотів нагодувати домашніх тварин людською головою

У Корюківському районі до місцевої поліції надійшов тривожний дзвінок із Холмів. Повідомили, що в кущах знайшли тіло мертвої жінки, яке впізнати неможливо.

Слідчо-оперативну групу очолили начальник Корюківського відділення поліції Андрій Кукуюк, прокурор Вадим Карась, заступник керівника Менського райвідділу поліції Олександр Артеменко. Разом із ними вирушив медексперт.

На околиці Холмів неподалік колишнього цегельного заводу в кущуватій місцевості побачили тіло. За оцінкою медексперта, людина померла чи загинула не два і не три тижні тому, а значно раніше.

За припущеннями, тіло притягнули сюди собаки чи хтось перевіз. Розшукові дії ускладнювало те, що труп був без голови, не вистачало й частини внутрішніх органів.

Згодом з’явилася версія, що над трупом могли поглумитися бродячі собаки. Вже перші години пошуку, опитування по ближніх холминських вулицях дали деякі результати. Знайшли голову. Як з’ясувалося, її притягнув до будинку собака.

А за деякий час виявили й легені. Вони не просто валялися, а були приховані в пакеті. Як встановили, один із господарів планував їх зварити і віддати на корм… свині чи іншій домашній худобині.

За результатами опитування дізналися, що більше місяця тому в селищі зникла тільки одна людина – 60-річна жінка, яка дуже зловживала оковитою.

Коли жінка зникла, то майже ніхто її не шукав: дві доньки померлої мешкають у Семенівському районі, а син – у Холмах.

Джерело: Маяк

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button