Кримінал

У Чернігові одну квартиру намагалися пограбувати двічі (Фото)

19 лютого близько п’ятої ранку до поліції надійшло повідомлення, що на одній із вулиць у квартирі багатоповерхового будинку сталася крадіжка, – невідомий викрав обігрівач. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, поліцейські з’ясували, що заявниця – 62-річна власниця квартири. Жінка має інвалідність, через що прикута до ліжка. За її словами, вона прокинулася, почувши чиїсь кроки. Коли відкрила очі, побачила у кімнаті невідомого чоловіка. Він узяв масляний обігрівач і вийшов. Жінка пояснила, що живе сама, доглядають її сусіди, тож вхідні двері залишаються незамкненими. Цим і скористався невідомий.

За деякий час надійшла інформація, що неподалік будинку, куди викликали поліцію, другий патрульний екіпаж виявив громадянина, який ніс обігрівач. Чоловік помітно нервував і не міг пояснити, звідки він у нього. Громадянина доставили на місце крадіжки та викликали слідчо-оперативну групу.

Під час детального встановлення обставин виявилося, що напередодні ввечері за цією адресою вже викликали поліцію. Ситуація була майже такою ж – невідомий зайшов до квартири, скориставшись незамкненими дверима, та намагався поцупити продукти харчування. Патрульні застали чоловіка біля холодильника, коли він ховав харчі під одяг.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button