Кримінал

У Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет

Сьогодні, 28 березня, під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер Служби освітньої безпеки виявив у землі підозрілий предмет, візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку й убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета. 

Про це повідомляють у поліції Чернігівського району.

Офіцер «СОБ» повідомив про знахідку колег і забезпечив охорону місця події, аби школярі та місцеві мешканці перебували на безпечній відстані від предмета.  

На місце події прибули слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції та вибухотехніки обласної поліції. 

Вибухотехніки оглянули підозрілий предмет – він не становить загрози і не є небезпечним. Однак вибухотехніки подякували офіцеру «СОБ» за уважність, вилучили предмет і направили на подальші дослідження. 

Поліція нагадує: якщо ви виявили підозрілий предмет, у жодному разі не торкайтеся його. Негайно відійдіть на безпечну відстань, попередьте про небезпеку навколишніх і повідомте на лінію «102», або «101». Дочекайтеся приїзду спеціальних служб і вкажіть місце й обставини виявлення предмета.

У жодному разі не можна підходити, а також пересувати, розбирати, нагрівати виявлений предмет та намагатися його знешкодити. Крім того, важливо не допускати до знахідки сторонніх осіб, допоки не прибули фахівці.

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button