Кримінал

У Чернігові п’яний водій намагався втекти від патрульних (Відео)

Позавчора, близько 21-ї години, патрульні отримали орієнтування на автомобіль ВАЗ-2105, водій якого, ймовірно, перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Вказаний транспортний засіб інспектори помітили на вулиці Івана Мазепи. Патрульні намагалися зупинити автівку, однак водій проігнорував сигнали про зупинку. Кермувальник під час втечі створював аварійні ситуації та неодноразово порушував ПДР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поблизу Чернігова горіла дача

Патрульні зупинили водія шляхом блокування в с. Киїнка Чернігівського району. Під час спілкування з кермувальником поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Що підтвердилося і після огляду у медзакладі.

На 34-річного чоловіка склали адміністративні матеріали: за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), за ст. 122-4 (Невиконання водіями вимог про зупинку транспортного засобу), за ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Також патрульні з’ясували, що у водія немає документів на авто, а за державним номерним знаком не зареєстровано жодного транспортного засобу.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button