Кримінал

У Чернігові п’яний водій пропонував патрульним хабар (Відео)

Сьогодні вночі на автодорозі М-01 екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення ПДР мотоцикл Alpha Mustang — у транспортного засобу був відсутній номерний знак. Керував двоколісним 39-річний житель Козелецького району.

З’ясувалося, що жодних документів водій при собі не має. Також поліцейські помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте чоловік категорично відмовився пройти огляд у встановленому законом порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представився працівником банку: шахрай видурив у чернігівки 11,5 тисяч гривень

Під час складання адмінматеріалів кермувальник став пропонувати інспекторам гроші за непритягнення його до відповідальності. Патрульні одразу повідомили громадянина, що пропозиція неправомірної вигоди поліцейському — злочин. За це його можуть притягнути вже до кримінальної відповідальності.

На неодноразові попередження інспекторів припинити протиправні дії водій мотоциклу не реагував і продовжував наполягати на своїй пропозиції хабаря. Тому патрульні поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Охоронці порядку склали на чоловіка адмінпротокол за чт. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), а також винесли дві постанови: за ч. 1 ст. 126 (Особа не мала при собі відповідних документів) та ч. 6 ст. 121 (Керування не зареєстрованим транспортним засобом) КУпАП. Далі громадянин надавав пояснення вже слідчому.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button