Кримінал

У Чернігові п’яний водій пропонував патрульним хабар за непритягнення його до адмінвідповідальності

Вихідними на вулиці Ремісничій екіпаж патрульної поліції зупинив за порушення ПДР автомобіль Hyundai Sonata. Як зʼясувалося, за кермом якого перебував 32-річний чернігівець.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу «Драгер». Результат — 1,62 проміле.

Почувши, що патрульні складатимуть адмінматеріали відносно нього, водій став пропонувати охоронцям порядку вирішити питання без протоколу за певну грошову винагороду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 нетверезих водіїв затримали патрульні на Чернігівщині протягом вихідних

Патрульні одразу попередили громадянина, що пропозиція неправомірної вигоди — злочин. За це його можуть притягнути до кримінальної відповідальності. Також нагадали, що вся їхня розмова фіксується на бодікамеру і відео буде цьому доказом.

Чоловік продовжував наполягати на своєму. Після неодноразових попереджень припинити протиправні дії поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

На кермувальника склали адмінматеріали: за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) КУпАП. Водій продовжив спілкування вже зі слідчим.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button