Кримінал

У Чернігові п’яний водій скоїв ДТП і намагався втекти (Фото)

Вчора, близько 21-ї години, патрульні поліцейські отримали інформацію, що на вулиці Волковича сталася дорожньо-транспортна пригода — Mitsubishi Lancer здійснив наїзд на припаркований автомобіль Mercedes C180. Постраждалих немає. Водій Mitsubishi, не зупиняючись, поїхав з місця пригоди.

За короткий час один з патрульних екіпажів виявив та зупинив легковик Mitsubishi Lancer за орієнтуванням. Автомобіль мав механічні пошкодження, характерні для ДТП. Як з’ясувалося, за кермом перебував 26-річний чернігівець. Чоловік не заперечував, що керував авто під час автопригоди. Причину залишення місця ДТП він не пояснив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові поліцейські затримали підозрюваного у шахрайстві за схемою «ваш родич у біді»

Під час спілкування з водієм охоронці порядку помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин став переконувати поліцейських, що алкоголь він вживав вже вдома після того, як повернувся. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу «Драгер». Результат — 1,12 проміле.

Патрульні склали на водія низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ч. 4 ст. 130 (Вживання алкоголю після дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button