Кримінал

На Чернігівщині ведеться активна перевірка перевізників

З 17 листопада до 17 грудня 2017 року на території Чернігівської області проходить комплекс цільових заходів «Перевізник — ЗИМА» , які спрямовані на дотримання перевізниками вимог ПДР та Правил перевезення пасажирів.

Основною метою таких заходів є посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час перевезення пасажирів, запобігання виникненню надзвичайних подій та дотримання законодавства у зазначеній сфері.

Про це повідомляє управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області.

Під час заходів інспектори поліції перевіряють готовність громадського автотранспорту до використання в зимовий період та його технічний стан. Особлива увага спрямована на попередження фактів керування транспортом зазначеної категорії особами у стані сп’яніння, з технічними несправностями, переобладнанням з порушеннями норм та стандартів України, експлуатації транспортних засобів, що своєчасно не пройшли обов’язковий технічний контроль.

Також наряди поліції перевіряють перевізників і водіїв щодо наявності законних підстав та необхідних дозвільних документів на перевезення.

Так, з початку заходів, поліцейськими оглянуто понад 500 одиниць пасажирського транспорту, виявлено 92 порушення законодавства, допущенних водіями та перевізниками, відносно яких складено відповідні протоколи про адміністративні правопорушення. Заходи контролю з безпеки перевезення пасажирів тривають.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Почему только месяц. Все остальные 11 делай что хочешь.

Back to top button