Кримінал

У Чернігові п’яний водій вчинив ДТП і втік із місця пригоди

Учора вночі на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці 2-а Радіозаводська сталася ДТП — легковик в’їхав в огорожу приватного домоволодіння та поїхав з місця пригоди. За вказаною адресою направили один із патрульних екіпажів. Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

Поліцейські знайшли свідка автопригоди, а також камери відеоспостереження, на які міг потрапити момент наїзду, та змогли переглянути відео з них. Таким чином інспектори ідентифікувати транспортний засіб — ВАЗ-2105 – і встановили його власника.

Авто виявили за місцем мешкання власника, він також був удома. Легковик мав свіжі механічні пошкодження, характерні для ДТП. Водій не заперечував, що нещодавно потрапив в автопригоду та поїхав геть.

Під час спілкування з кермувальником охоронці порядку помітили в нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду — 0,96 проміле. Проте громадянин почав переконувати патрульних, що алкоголь він вживав уже після ДТП.

На 19-річного водія ВАЗу склали кілька адмінматеріалів, а саме: за ч. 4 ст. 130 (Вживання алкоголю водієм після вчинення ним ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button