Кримінал

У Чернігові п’яний водій вчинив ДТП і зник із місця події та пропонував хабар поліцейським

Скоїв ДТП і зник з місця події: патрульні розшукали учасника події, він був з ознаками спʼяніння та пропонував хабар за непритягнення до відповідальності.
Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

Днями на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП зі зниклою автівкою. За попередньою інформацією, водій автомобіля Renault Megan, рухаючись заднім ходом, здійснив наїзд на припаркований автомобіль заявника. Замість того аби зупинитися, кермувальник зник із місця події.

Інспектори опитали свідків події та встановили напрямок, у якому поїхав порушник. Під час обстеження прилеглої території у дворі однієї з багатоповерхівок інспектори виявили автомобіль, схожий за описом свідків, з ознаками механічних пошкоджень.

Спілкуючись з водієм, інспектори звернули увагу, що він має явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою приладу «Drager». Результат — 2,95 проміле.

Водію повідомили, що на нього буде складено відповідні адміністративні матеріали. Аби уникнути відповідальності за скоєне порушення, чоловік запропонував поліцейським хабар. Інспектори неодноразово попереджали його про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, проте водія це не зупинило.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. На водія охоронці порядку склали адміністративні матеріали: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button