Кримінал

У Чернігові патрульні виявили п’яного водія з підробленим посвідченням

Сьогодні, близько 5-ї ранку, перевіряючи інформацію про нетверезого водія, на вулиці Козацькій екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Chevrolet Lacetti.

Від самого початку спілкування з водієм поліцейські помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти тест за допомогою приладу » Drager». Результат виявився позитивним – 0,85 проміле.

Під час перевірки даних про водія з’ясувалося, що посвідчення на право керування транспортними засобами з такими серією і номером не існує. Патрульні одразу викликали на місце слідчо-оперативну групу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові автівка підрізала тролейбус (Відеофакт)

Інспектори склали на чоловіка адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування без посвідчення водія) КУпАП.

Документ з ознаками підробки вилучила слідчо-оперативна група. Автомобіль доправлений на арештмайданчик.

Від часу набуття чинності змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення це другий водій, якого виявили патрульні з ознаками сп’яніння.

Нагадуємо: 17 березня 2021 року в Україні набрали чинності зміни до КУпАП, які посилили відповідальність за деякі правопорушення в сфері безпеки дорожнього руху.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button