Кримінал

У Чернігові патрульні вночі спіймали крадія

Екіпаж патрульної поліції 12 квітня близько третьої ночі звернув увагу на автомобіль таксі, який стояв біля пункту прийому металобрухту на вулиці Громадській. Поліцейські вирішили зупинитися та поспілкуватися з водієм.

Таксист розповів патрульним, що щойно привіз чоловіка, який замовив таксі. Також водій повідомив, що клієнт зараз знаходиться на території пункту прийому, а привіз він здавати на брухт акумулятор. Правоохоронці одразу поцікавилися, де таксист забирав клієнта.

Коли чоловік, який приїхав на таксі, повернувся, патрульні поцікавилися, чи належить йому акумулятор і чому в таку пізню пору він вирішив здати його на брухт. Громадянин ухилявся від прямих відповідей на запитання й так і не зміг відповісти, чому приїхав о третій ночі на пункт прийому металобрухту.

Поки патрульні спілкувалися з пасажиром таксі, надійшла інформація, що інший екіпаж знайшов на парковці автомобіль із відкритим капотом та однією з дверцят. З’ясувалося, що автомобіль знаходиться саме на тій вулиці, де таксист забрав клієнта.

Правоохоронці за кілька хвилин встановили власника понівеченого автомобіля і змогли зв’язатися з ним. Чоловік вийшов до свого авто, де його чекали поліцейські. Він повідомив марку акумулятора, описав, як він виглядає. За описом він був абсолютно схожий на той, який на іншому кінці міста якраз хотіли здати на металобрухт.

Екіпаж, що перебував на вулиці Громадській, отримавши підтвердження про викрадення акумулятора, затримав пасажира таксі та викликав слідчо-оперативну групу, а патрульні, які спілкувалися з власником викраденого, прийняли від нього заяву.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button