Кримінал

У Чернігові патрульні затримали нетверезого водія

Вчора, близько 21-ї години, на вулиці Ушинського за порушення ПДР екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Chevrolet Aveo. Як зʼясувалося, за кермом перебував 40-річний чоловік.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього явні ознаки спʼяніння. Проте громадянин категорично відмовився від проходження огляду.

Чоловік поводив себе агресивно, вчиняв хуліганські дії. На зауваження поліцейських та законну вимогу припинити дане правопорушення не реагував. Патрульні затримали водія та застосували до нього спецзасіб — кайданки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У понад 50 тисяч гривень обійдеться незаконна риболовля браконьєру з Ніжина

Також зʼясувалося, що чоловік раніше вже притягався до адмінвідповідальності за аналогічне правопорушення і позбавлений права керування, а номерні знаки на автомобілі не належать йому.

Патрульні склали на водія низку адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані спʼяніння), за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права), за ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо номерних знаків) та за ст. 122 (Порушення інших правил дорожнього руху) КУпАП.

Водія відсторонено від керування. Автомобіль евакуйовано на арештмайданчик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button