Кримінал

У Чернігові патрульні затримали вантажний мікроавтобус з фальсифікованим алкоголем (Відео)

Учора патрульні отримали інформацію, що вулицями міста рухається вантажний мікроавтобус Mersedes Benz, у якому можуть перевозити підакцизний вантаж. Поліцейські виявили і зупинили транспортний засіб, про який ішлося в орієнтуванні, на вулиці Михалевича.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Як з’ясувалося, за кермом перебував 46-річний чернігівець. Водій категорично відмовився повідомити, чи є в автомобілі вантаж, так само він відмовився надати можливість для поверхневого огляду транспортного засобу у встановленому законом поряду. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині патрульні виявили водія із підробленим посвідченням

Під час проведення першочергових слідчих дій водій вкотре відмовився повідомляти інформацію про вантаж та відчиняти автомобіль для огляду. Тому слідчим було прийняте рішення про залучення підрозділу тактичної підтримки патрульної поліції для відкриття авто у примусовому порядку.

У вантажному відсіку поліцейські виявили 12 пластикових ємностей об’ємом 200 літрів кожна, заповнених невідомою рідиною з характерним запахом спирту. Жодних документів на вантаж водій надати не зміг.

Поліція вилучила вантаж. Його загальний об’єм склав 2 400 л. З’ясовуються всі обставини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button