Кримінал

У Чернігові під час комендантської години зупинили водія «під кайфом»

Уночі під час дії комендантської години на вулиці Шевченка патрульні зупинили автомобіль Daewoo Lanos. За кермом, як з’ясувалося, перебував 39-річний громадянин.

Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього явні зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння. Проте чоловік відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку.

Перевіряючи інформацію про кермувальника, поліцейські з’ясували, що він раніше вже двічі скоював аналогічні правопорушення і за обома випадками позбавлений права керування за рішенням судів. Термін позбавлення ще не збіг, проте громадянин продовжує сідати за кермо авто, не зважаючи на заборону.

Патрульні склали на водія кілька адмінматеріалів: за ч. 3 ст. 130 (Керування в стані наркотичного сп’яніння особою, яку двічі протягом року притягали до адмінвідповідальності за аналогічне правопорушення) та ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) КУпАП.

Протягом минулої ночі патрульні поліцейські виявили шістьох водіїв, які з ознаками сп’яніння керували транспортними засобами.

Ще статті по темі

Back to top button