Кримінал

У Чернігові поліцейські «прикривали» наркобізнес

У Чернігові правоохоронці виявили групу наркоторговців, членами якої були працівники поліції, і які “прикривали” діяльнітсь групи.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, – передає УНІАН.

«Було викрито злочинну групу з числа працівників поліції та цивільних осіб, яка тривалий час збувала на території Чернігівщини наркотичні засоби та психотропні речовини. Встановлено, що протягом трьох років наркоділки збагатилися більш як на 7 млн грн», – йдеться у повідомленні.

За інформацією слідства, у наркобізнесі були залучені четверо жителів Чернігова та двоє поліцейських, які, за даними оперативників, “прикривали” злочинну діяльність групи.

«37-річна жителька Чернігова залучила до наркоторгівлі ще трьох чоловіків, які на власному автотранспорті розвозили та збували товар. Прикривали злочинну діяльність групи та попереджали про можливі перевірки вищезазначені поліцейські. За що отримували від незаконного бізнесу свої “відсотки”. А прибуток місцева наркомафія мала чималий – правоохоронці встановили, що за три роки на банківські картки наркоділків було перераховано 7,1 мільйонів гривень», – наголосили у відомстві.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Мусора отдела по борьбе с незаконным оборотом наркотиков! Два дегенирата в мундире, которые должны бороться с дерьмом, его же, сука, и распространяли! Алехин, шо там у тебя, ещё много барыг при званиях и должностях?

    1. Да Его Эдораса Педурдовича надо разорвать и овчаркам скармить! Откуда у него Дома Машины Катера почему мне эту крысу тыловую не дадут расстрелять??! Алехин-ПНХ нах из моей страны!!!Барыга на Козацкой Слесаренко Сергей мусорской пидорок навес,,Трюк,, ,,Пахарь,,Заебали торчи Дети баяны с контролем находят на детских площадках,песочницах Альохина на нары Еблана!

  2. Полный бардак в полиции. Альошин ни чего и не кого не контролирует. Зачем такой начальник ?

  3. А это часом не Вику Скидан Барыгу с Шерстянки за жопу прихватили Щучью голову??

  4. Мусора и Прокуроры-Пидоры воры и наркобароны Барбосы вам Пизда!!!

Back to top button