Кримінал

У Чернігові поліцейські припинили діяльність підпільного грального закладу (Фото, відео)

Слідчі та оперативники Чернігівського відділу поліції за силової підтримки КОРД припинили діяльність нелегального грального закладу, який всупереч вимогам закону працював у спальному районі Чернігова.

Щойно правоохоронці отримали інформацію про його діяльність, оперативники та слідчі Чернігівського відділу поліції відправилися туди для проведення санкціонованого обшуку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Чернігівській області викрили черговий гральний заклад

Як виявилося, власники незаконного бізнесу маскували цей заклад під приміщення, у якому ніхто не проживає та не проводить господарську діяльність. На фасаді приміщення не було ані вивіски, ані графіку роботи, а вікна щільно завішані чорним полотном.

Попередньо встановлено, що клієнти потрапляли всередину за записом. Поліцейським вдалося туди зайти лише завдяки силовій підтримці КОРД, зрізавши замки. Попри відсутність будь-яких ознак діяльності зовні, всередині в цей час перебували четверо осіб. Роль кожного з них буде встановлена в ході слідства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Прилуках поліція викрила підпільний гральний заклад

За результатами обшуку поліцейські вилучили в гральному закладі 34 системні блоки, 36 моніторів, мобільний телефон та понад дві сотні гральних фішок. Окрім цього,  речовим доказом у справі став ймовірний виторг від незаконної діяльності  (близько 13000 гривень та 200 доларів США).

Триває досудове розслідування в рамках провадження, відкритого за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button