Кримінал

У Чернігові поліцейські викрили серійного крадія з промислових об’єктів

Оперативники кримінальної поліції Чернігівського райуправління викрили 27-річного зловмисника, причетного до серії крадіжок з приміщень місцевих підприємств. Чоловікові повідомлено про підозру.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Впродовж останнього місяця поліція отримала низку повідомлень про крадіжки з підприємств у Чернігові.

На одному з об’єктів невідомий зловмисник проник через кватирку до котельні підприємства та викрав промислове устаткування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімох нетверезих водіїв затримали патрульні протягом вихідних

В іншому випадку пізно ввечері крадій проник шляхом віджиму пластикового вікна до приміщенні автомийки. Звідти зникли комп’ютерна та оргтехніка. Тієї ж доби невідомий зловмисник обікрав станцію техобслуговування автотранспорту, заволодівши устаткуванням для кондиціонера.

В результаті проведення комплексу слідчих дій та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до цих крадіжок причетний 27-річний чоловік, раніше судимий за аналогічні злочини. Зловмисник зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення.

Слідчий поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури повідомив фігуранту про підозру у вчиненні крадіжок в умовах воєнного або надзвичайного стану (ч. 4 статті 185 Кримінального кодексу України). Зловмиснику загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button