Кримінал

У Чернігові поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні жінки

Оперативники Чернігівського райуправління поліції встановили та затримали зловмисника, що підозрюється у скоєнні грабежу в Чернігові.

1 квітня близько 7-ї години ранку до поліції звернулася мешканка Чернігівського району. Жінка повідомила, що на одній із вулиць Чернігова невідомий чоловік підбіг до неї та вихопив сумку з грошима та особистими речами. Потерпіла втратила близько 5 тисяч гривень, мобільний телефон та деяке інше майно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вихідні на Чернігівщині затримали дев’ятеро нетверезих водіїв

За викликом на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. В ході оперативно-розшукових заходів співробітники відділу кримінальної поліції Чернігівського районного управління поліції встановили, що до злочину причетний 25-річний місцевий мешканець.

Поліцейські затримали підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Частину майна потерпілої в нього вилучено.

Слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану). За таке діяння закон передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

Нині триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button