Кримінал

У Чернігові поліцейські затримали «закладчика» (Фото)

Оперативники підрозділу по боротьбі з наркозлочинністю карного розшуку поліції Чернігівщини спільно з поліцейськими Чернігівського райуправління затримали 23-річного мешканця Чернігова після чергової партії забороненого «товару».

Поліцейські провели затримання підозрюваного у роздрібному наркодилерстві поблизу відділення однієї з кур’єрських служб доставки. Там громадянин якраз встиг отримати чергову дрібнооптову партію протизаконного «товару». Викликана на місце події слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції вилучила у молодика пакунок з білою порошкоподібною речовиною вагою 185 грамів. За словами фігуранта, це була особливо небезпечна психотропна речовина — амфетамін.

Зловмисник зізнався правоохоронцям, що він розповсюджував наркотичні засоби шляхом «закладок». Також він показав поліцейським місця, де уже встиг розкласти незаконний «товар».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поводився агресивно та погрожував поліцейському: ніжинця засуджено до 2 років ув’язнення

Крім цього, поліцейські провели невідкладний обшук за місцем мешкання фігуранта. Там теж було виявлено понад десяток пакетиків з розфасованим білим порошком, підготовлених до розкладання в обумовлені місця. Також поліцейські вилучили низку інших речових доказів злочинної діяльності наркоторговця.

Вилучені речовини направлено на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий поліції, за процесуального керівництва Чернігівської окружної прокуратури, готує повідомлення затриманому про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button