Кримінал

У Чернігові поліцейські затримали «закладчика» (Фото)

Слідчі Чернігівського районного управління поліції спільно зі співробітниками територіального управління боротьби з наркозлочинністю провели відпрацювання у місті Чернігові, в ході якого затримали наркозбувача. Також поліцейські викрили двох чернігівців, які раніше притягалися до відповідальності за наркозлочини, у незаконному зберіганні зброї та боєприпасів.

Вчора поліцейські припинили протиправну діяльність 36-річного мешканця Чернігова, який обґрунтовано підозрюється у наркозбуті шляхом закладок. Під час поверхневого огляду поліція виявила та вилучила у громадянина 4 поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану, 71 зіп-пакетик з жовтими та ще 49 — з білими кристалами, схожими на альфа-PVP. Вилучені речовини направлені на проведення експертних досліджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові патрульні затримали чоловіка, який перебував у розшуку

Поліція під процесуальним керівництвом прокуратури готує зловмиснику повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Того ж дня в ході відпрацювання оперативної інформації поліцейські виявили незаконну зброю та боєприпаси у двох наркозалежних чернігівців, які раніше неодноразово притягалися за вчинення наркозлочинів. Поліція вилучила у громадян автоматичну зброю та гранати.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Досудові розслідування тривають.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button