Кримінал

У Чернігові правоохоронець торгував амфетаміном

Прокурорами регіональної прокуратури спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, викрито працівника правоохоронного органу у вчиненні злочинів, пов’язаних з незаконним обігом психотропних речовин.

На підставі достатньої сукупності зібраних доказів 14.01.2020 співробітнику одного із територіальних підрозділів УДСНС України в Чернігівській області повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 307 та ч. 1 ст. 309 КК України, а саме у незаконному збуті психотропної речовини – амфетаміну та незаконному її зберіганні без мети збуту.

Як з’ясувалося, правоохоронець збував амфетамін у м. Чернігові наркозалежним особам. Відразу після однієї з таких реалізацій він був викритий правоохоронними органами.

Окрім того встановлено, що підозрюваний також зловживав психотропними речовинами. Під час його особистого обшуку був виявлений амфетамін.

Слідство триває.

У разі доведення його винуватості, особі загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button