Кримінал

В одному з сіл Чернігівщини чоловік розважався стріляниною

Поліція оперативно відреагувала на повідомлення, що в одному з сіл району чоловік розважається стрільбою прямо в населеному пункті. В результаті правоохоронці виявили та вилучили саморобний пристрій для стрільби.

До поліції звернулися жителі одного з сіл Чернігівського району і повідомили, що їх односелець виготовив саморобну вогнепальну зброю і зараз проводить її пристрілку прямо в населеному пункті.

Про це повідомляється у секторі комунікацій поліції Чернігівської області.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Чернігівського районного відділення поліції і в помешканні місцевого жителя виявила та вилучила гладкоствольний (виготовлений кустарним способом) саморобний пристрій з дерев’яним руків’ям та двома стволами, банки з дробом і залишками пороху та більше півсотні гільз 12 калібру. Вилучене направлено на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У менянина під час обшуку вилучили зброю

Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) — карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Back to top button