Кримінал

У Чернігові продавали контрафактні цигарки та спиртову суміш (Фото)

В процесі перевірки законності продажу підакцизних товарів у торговельній мережі обласного центру, дільничні офіцери поліції Чернігівського райуправління поліції виявили факт торгівлі контрафактною продукцією. З незаконного обігу вилучено цигарки та алкоголь на загальну суму понад 53 тисячі гривень.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Реалізація контрафактних товарів здійснювалася в одному з чернігівських об’єктів гуртово-роздрібної торгівлі. Поліцейські встановили, що 32-річний продавець торгував тютюновими та алкогольними виробами без марок стягнення акцизного податку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські поліцейські затримали чоловіка, що перебував в розшуку за скоєння крадіжки

Загалом з цієї торговельної точки вилучено 630 пачок контрафактних цигарок та 210 літрів спиртової суміші, загальною вартістю понад 53 тисячі гривень.

Поліцейські склали відносно продавця адміністративний протокол за порушення правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами (ч. 1 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Адміністративні матеріали будуть скеровані на розгляд до суду.

Санкція статті передбачає штраф у розмірі від 3 400 до 10 200 гривень з конфіскацією предметів торгівлі та одержаної виручки.

Нагадаємо, що у Ніжині затримали закладчика наркотиків.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button