Кримінал

У Чернігові п’яний «замінував» школу

До поліції подзвонив невідомий і чоловічим голосом повідомив про замінування школи в Чернігові. Після цього телефонний терорист кинув слухавку.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна Чернігівського відділу поліції, вибухотехніки, кінологи та рятувальники. Ретельно обстеживши приміщення школи в територію, фахівці не виявили ні вибухових пристроїв, ні інших небезпечних предметів.
Натомість кримінальна поліція швидко вирахувала зловмисника і приїхала до нього додому. Той був добряче напідпитку і толком не міг пояснити мотивів свого недолугого вчинку. Він у скоєному зізнався і надавав правдиві свідчення. Медики констатували, що в крові «мінера» знаходиться 1,9 проміле алкоголю. 

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) — карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button