Кримінал

У Чернігові розшукали автомобіль, водія якого підозрюють у наїзді на пішохода

20 січня близько четвертої дня до поліції надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Гагаріна та Дніпровської на пішохідному переході машина збила жінку та поїхала далі. Автомобіль, що зник з місця пригоди, – ВАЗ-2107 зеленого кольору. В повідомленні також зазначався державний номерний знак авто, але інформація була неповна. Проте серія свідчила про реєстрацію в Чернігівському регіоні. Орієнтування на розшук автомобіля-втікача отримали всі екіпажі патрульної поліції.

Перевіряючи наявну інформацію про транспортний засіб у поліцейській базі, був відокремлений найбільш вірогідний результат пошуку. Власник авто мешкав у Чернігові, інша відома інформація також збігалася. Чергова служба патрульної поліції направила один із екіпажів за адресою реєстрації власника автомобіля. Машина знаходилася біля подвір’я приватного будинку, де мешкає її власник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік п’яним їхав за кермом маршрутки

Патрульні викликали на місце слідчого з оформлення дорожньо-транспортних пригод, який продовжив з’ясовувати всі обставини аварії. Згодом автомобіль був доставлений евакуатором на арештмайданчик.

ЗАРАЗ ЦЕ ЧИТАЮТЬ: У Раді зареєстрували революційний законопроект

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button