Кримінал

У Чернігові судитимуть неповнолітнього

Чернігівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно неповнолітньої особи, яка обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 3 ст. 185 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На лаві підсудних опинився зловмисник, який незаконно заволодів транспортним засобом

Досудовим розслідуванням встановлено, що 13.11.2018 у вечірній час обвинувачений, перебуваючи в одному з будинків по вул. Староніжинській у с. Підгірне, Чернігівського району, діючи умисно, з корисливих мотивів та з метою особистого збагачення, шляхом вільного доступу таємно викрав мобільний телефон вартістю 150 грн, туалетну воду вартістю 379 грн та інше майно.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, неповнолітній того ж вечора зайшов через незачинену хвіртку на територію одного з домогосподарств села. Шляхом зриву навісного замка на дверях проник до житлового будинку і викрав велосипед, мобільний телефон та інше майно.

Довідково: за вчинення вказаних кримінальних правопорушень з урахуванням віку обвинуваченого КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до шести років

Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button