Кримінал

У Чернігові водій без прав утікав від патрульних

Учора, 3 грудня, приблизно о 21-й годині патрульні поліцейські отримали інформацію, що у бік вулиці Любецької рухається вантажне авто, водій якого порушує ПДР.

За короткий час один із патрульних екіпажів виявив на вулиці Любецькій вантажний автомобіль Renault Master. Інспектори подали водієві світловий і звуковий сигнали зупинитися, які він проігнорував і продовжив рух, кружляючи дворами між багатоповерхівок.
Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

За короткий час охоронці порядку зупинили вантажівку. За кермом перебував 44-річний громадянин. Від самого початку спілкування з кермувальником патрульні помітили в нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте громадянин категорично відмовився від проходження огляду у встановленому законом порядку.

Також з’ясувалося, що чоловік позбавлений права керування транспортними засобами і термін позбавлення ще не збіг. Попри це, він продовжує сідати за кермо і робить це не вперше.
Поліцейські склали на водія кілька адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно протягом року) та ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) КУпАП.

Як ми писали раніше, протягом вихідних патрульні поліцейські виявили сімох водіїв, які з ознаками сп’яніння керували транспортними засобами.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button